- Thank you received: 0
MIT campus
Elindulok hozzá.
- Szia, örülök, hogy kicsit kipihented magad. Nem tudom [i:1xwagc49]melyik[/i:1xwagc49] Severin az akir?l írsz, de azt hiszem az egyiknek ma sok szempontból nehéz napja volt. Emlékszel arra, hogy a kalózok kapcsán Jeff aki [i:1xwagc49]látta és hallotta[/i:1xwagc49] a kalózokat, felismerhette ?ket Severinr?l beszélt, így ugye rajta csattant az ostor, amit nehezményezett. F?leg azért, mert ugye egy másik Severin is kíváncsi volt, ki használja az ? nevét, és ki keverte ezzel ?t is bajba.
- Jeff állítása, Severin saját reakciója elég volt ahhoz, hogy Severin keveredjen gyanúba, és ugye tudod, hogy a kalózok akciója Azumi kapcsán miért volt kockázatos. Nem volt egyszer? megbeszélni. De ugye a másik Severinnel is beszéltem. ? is felajánlotta a segítségét. Persze nem csak ezzel az üggyel kapcsolatban beszélgettünk, hanem a tézisemmel kapcsolatban is.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Kíváncsi vagyok, hogy a fölismerés mennyiben volt gyanú és föltételezés, mint valódi fölismerés. Na mindegy, akkor látom a lényeget. Meg azt is, hogy miért volt ez kockázatos. Keisinger professzorral meg akartam én beszélni, csak némi alaposabb körülnézés/szaglászás után."
-"Ha lerendeztétek akkor miért napolta el Severin? El?bb vele kellene beszélnem. Az id?zítés nagyon fontos. Na mindegy, majd megoldom valahogyan. Kiderítettél közben valamit? Másnem az Íziszes levéllel kapcsolatban, bár arra hogy Íziszes, gondolom a Tet-csomóból is rájöttél."
Csapat riadó!
Elmosolyodom.
- A levéllel még nem foglalkoztam, elég sok id?t vett el ugyanis a sok hivatalos ügyintézés, de legalább már tudok valamit a várható "órarendemr?l". Nem lesz egyszer? az élet.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Oké, akkor szabadítsd föl magad és Azumit ma estére. Javítani akarom a Szigma és az Ízisz kapcsolatait és ha már meghívót is kaptam, gondolták, hogy nem fogom tudni megfejteni, akkor meghívlak benneteket is a ma esti összejövetelre. Shirley mindig megpróbál túljárni az eszemen, de nem egy Íziszes fog túltenni rajtam és f?leg nem ?. Na mindegy, lesz egy lányos buli. Valahogy úgy készülj. Ocsmány zene, sok rózsaszín, meg minden."
Csapat riadó!
Kb összefoglalom neki, mit is hallottam Severint?l akár nyomozás, akár a paralények kapcsán. Persze megjegyzem azt is, hogy én milyen paralénynek örülnék a leginkább.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Nem rossz. Asszem mégsem megyek Európába... bár err?l még hosszasan el kell gondolkodnom. Azt hiszem egy kicsit hosszabb lesz a dolog, mint gondoltam. Ki kellene valami komolyabbat is deríteni err?l a Gilmanr?l. Ha jól sejtem igen keveset tudnánk elérni ha jelvénnyel vagy ilyesmivel állítanánk oda az adott emberekhez, VAGY behívnánk mindenkit kihallgatásra. Az lesz az amin mind átestek... Te jó ég... szétesik a fejem..." fogja meg a fejét és fintorogva iszik még egy korty energiaitalt. "Lehet hogy kávét kéne innom? Annak olyan sz** az íze, hogy egyb?l fölébredek... Ezt a Harvardos dolgot viszont érdemes lesz jobban átnézni. Mostmár egyre kíváncsibb vagyok néhány boncolási jegyz?könyvre."
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?